Home » Grondwerk

Grondwerk

Heeft u een vertrouwde partner nodig voor infrastechnisch, bouwkundig of landschapsinrichting? We helpen u graag verder.

Infratechnisch grondwerk

Met infratechnisch grondwerk kunt u ons inzetten voor het aanleggen van fundamenten voor wegen tot het graven van sleuven voor nutsvoorzieningen. Voor riool- en drainagewerkzaamheden tot grondverbetering en stabilisatie. Voor grondverzet en egalisatie tot milieukundige werkzaamheden. We doen het allemaal.

Bouwkundig grondwerk

Bij Amerongen Straatwerk zijn we bedreven in bouwkundig grondwerk dat voldoet een de strengste normen. Dit omvat een scala aan essentiële taken, zoals het uitgraven van bouwputten, het egaliseren van terreinen voor bouwprojecten, het aanleggen van funderingen en het uitvoeren van bodemverbeteringswerkzaamheden.

Met onze expertise en precisie zorgen we ervoor dat het grondwerk voor uw bouwproject nauwkeurig wordt uitgevoerd, waardoor een stevige basis wordt gelegd voor de verdere bouwwerkzaamheden.

landschapsinrichting

Met cultuurtechnisch grondwerk richten we ons op het creëren en onderhouden van landschappen voor verschillende doeleinden. Dit omvat onder andere het aanleggen van groenvoorzieningen, het vormgeven van terreinen voor recreatiegebieden, het realiseren van waterpartijen en het uitvoeren van bodemverbeteringswerkzaamheden voor agrarische doeleinden.

Met onze expertise en zorgvuldige aanpak zorgen we voor duurzame en functionele landschappen die voldoen aan de specifieke behoeften en esthetische eisen van onze klanten.

Projecten grondwerk

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor uw nieuwe project

@ 2024 Amerongen Straatwerk - Privacyverklaring - By PrimeMedia