Home » Het Bedrijf

Het Bedrijf

Wij leveren een totaalpakket om uw project te realiseren. Al het nodige materiaal en de nodige vakmensen hebben wij in eigen beheer.

De specialist voor grond-, weg- en waterbouw!

Met jarenlange expertise en toewijding zijn wij dé specialist voor grond-, weg- en waterbouwprojecten. Ons team biedt innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten voor elke uitdaging in de sector. Vertrouw op ons voor professioneel vakmanschap en succesvolle realisatie van uw projecten.

Sinds 1995

een begrip in de regio

Over Amerongen Straatwerk

Onderdeel van de Amerongen Groep. Al 30 jaar een begrip in regio Midden-Nederland.

De Amerongen Groep bestaat uit Amerongen Sierbestrating, Amerongen Rioolbeheer, Amerongen Wegenbouw en Amerongen Transport. De bedrijven opereren zelfstandig, elk vanuit zijn eigen kracht en passie. Daarbij zijn deze bedrijven in staat intensief samen te werken om u een totaalpakket aan te bieden, waarbij u te maken krijgt met één aanspreekpunt.

Korte lijnen

Amerongen Straatwerk is een platte organisatie, waarin gewerkt wordt met korte communicatielijnen.

Onze medewerkers kunnen snel informatie delen, snelle beslissingen nemen en zelfstandig werken. Ze zijn enthousiast en hebben duidelijk plezier in hun werk, wat de kwaliteit van onze projecten en producten alleen maar ten goede komt.

Onze werkzaamheden

De door ons uit te voeren werkzaamheden omvatten onder andere het bouw- en woonrijp maken van uitbreidingsplannen, het realiseren van grond-, bestratings- en rioleringswerken, de aanleg van vijverpartijen, het onderhoud van rioleringen en bestratingen en waterbouwkundige werken.

Recent werk

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor uw nieuwe project

@ 2024 Amerongen Straatwerk - Privacyverklaring - By PrimeMedia